Rejestracja
+49 89 747 202 0
StockFood
Rolled veal roast with cheese and herb crust (a slice carved)

00239490
Rolled veal roast with cheese and herb crust (a slice carved)

Cena zdjęcia

od 25 €

reklama (druk, outdoor, telewizja, użycie elektorniczne itd.) od 25 €
edytorial (gazeta, książka, magazyn, media cyfrowe itd.) od 30 €
produkt konsumencki (kalendarz, opakowanie i etykiety, pocztówka itd.) od 65 €

Jesteś zainteresowany wielokrotnym wykorzystaniem zdjęć? Mamy idealne rozwiązanie dla małych i dużych firm. Skontaktuj się z nami jeszcze dziś!


Recipe Icon Zamówienie Przepisu

(Przykład)

Wymienione poniżej teksty przepisów są natychmiast dostępne dla tego obrazu. Dalsze teksty przepisów, informacje żywieniowe, warianty przepisów (np. wegańskie, bezglutenowe) lub teksty przepisów w maksymalnie 30 innych językach są dostępne na życzenie (czas dostawy 1-2 dni robocze).

Kalbsbraten mit Karoffel-Kräuter-Kruste
Cena: od 90 PLN

Proszę pamiętać, że każdy przepis zawiera tylko jedno danie. Jeśli potrzebujesz wszystkich przepisów z danego menu, musisz zamówić je indywidualnie. Ceny i terminy dostaw dotyczą pojedynczych recept. W przypadku większych zamówień przedstawimy Państwu indywidualną ofertę. Tutaj znajdą Państwo więcej informacji o naszych przepisach oraz o naszym serwisie przepisów.

W celu zamówienia przepisu prosimy o kontakt z naszym zespołem obsługi:

+49 89 747 202 0
info@stockfood.pl

Image Professionals ArtShop

Wydrukuj nasze zdjęcia jako plakaty lub prezenty.

W naszym ArtShop możesz zamówić wybrane obrazy z naszej kolekcji jako plakaty lub prezenty. Odkryj różnorodne możliwości drukowania:

Plakaty, wydruki na płótnie, kartki okolicznościowe, koszulki, etui na iPhone’a, notesy, zasłony prysznicowe i wiele innych! Więcej informacji o naszym ArtShop.

Do Image Professionals Art Shop
Numer zdjęcia:00239490
Tytuł:Rolled veal roast with cheese and herb crust (a slice carved)
Rodzaj licencji:Rights-managed
Fotograf/Kolekcja:StockFood / Schieren, Bodo A.
Rozmiar zdjęcia:4878 px x 3583 px
Restrykcje: clearance required for cookbooks