11222230 Clear fish stock, Biskuit-Käseschöberl (cheese sponge soup accompaniments), Tirteln (deep-fried pastries from South Tyrol) filled with quark and bacon dumplings
Wymienione poniżej teksty przepisów są natychmiast dostępne dla tego obrazu.
Dalsze teksty przepisów, informacje żywieniowe, warianty przepisów (np. wegańskie, bezglutenowe) lub teksty przepisów w maksymalnie 30 innych językach są dostępne na życzenie (czas dostawy 1-2 dni robocze).
Kleine Speckknödel in der Brühe
Cena:
od 90 PLN
Przepis nr:
1149734
Język:
Niemiecki
Liczba znaków:
1317
Kaloryczność (na porcję):
do 400 kcal
Czas przygotowania:
40 min
Total time:
70 min
Stopień trudności:
medium
Südtiroler Tirteln in der Brühe
Cena:
od 90 PLN
Przepis nr:
1149735
Język:
Niemiecki
Liczba znaków:
1722
Kaloryczność (na porcję):
do 550 kcal
Czas przygotowania:
65 min
Total time:
95 min
Stopień trudności:
medium
Käseschöberl in der Brühe
Cena:
od 90 PLN
Przepis nr:
1149737
Język:
Niemiecki
Liczba znaków:
1122
Kaloryczność (na porcję):
do 150 kcal
Czas przygotowania:
25 min
Total time:
25 min
Stopień trudności:
easy
Proszę pamiętać, że każdy przepis zawiera tylko jedno danie. Jeśli potrzebujesz wszystkich przepisów z danego menu, musisz zamówić je indywidualnie.
Ceny i terminy dostaw dotyczą pojedynczych recept. W przypadku większych zamówień przedstawimy Państwu indywidualną ofertę. Tutaj znajdą Państwo więcej informacji o naszych przepisach oraz o naszym serwisie przepisów.
W celu zamówienia przepisu prosimy o kontakt z naszym zespołem obsługi:
When the grapes are harvested and the leaves turn golden yellow it is time for hearty dishes and wine in the Alpine regions of South Tirol. Here are a selection of recipes for this unique cuisine.
W naszym ArtShop możesz zamówić wybrane obrazy z naszej kolekcji jako plakaty lub prezenty. Odkryj różnorodne możliwości drukowania:
Plakaty, wydruki na płótnie, kartki okolicznościowe, koszulki, etui na iPhone’a, notesy, zasłony prysznicowe i wiele innych! Więcej informacji o naszym ArtShop.
Clear fish stock, Biskuit-Käseschöberl (cheese sponge soup accompaniments), Tirteln (deep-fried pastries from South Tyrol) filled with quark and bacon dumplings